Bluetooth Controller voor RGBW en RGBWW LED strip

Comments 0

Description : Bluetooth Controller voor RGBW en RGBWW LED strip

Bluetooth Controller voor RGBW en RGBWW LED strip

 

LED RGBW & RGBWW Bluetooth controller met APP voor smartphone en tablet (iOS en Android). Met deze controller kunt u uw RGBW&WW LED strip bedienen via een smartphone met APP.

De APP heeft ook een scherm waarop u de timers kan instellen om de verlichting aan of uit te zetten en de kleur en dimstand te veranderen op andere tijden. Dit is perfect bijvoorbeeld als u op vakantie gaat kunt u het op de dimstand zetten en als u bijvoorbeeld thuis bent kunt u hem gewoon aan laten staan met de normale stand. U kunt hem ook automatisch uit en aan laten springen via de app. Ook kunt u kiezen uit geprogrammeerde effecten en als u wilt kunt u ook kiezen om een eigen kleur te maken. Via de app op uw smartphone of tablet kunt u de bluetooth inschakelen om de lampen te bepalen op uw eigen manier.

 

Instructies: Dit product wordt geleverd met een handleiding met alle uitleg die nodig is.


Muziek mode:
U kunt met deze functie uw LED strip afstemmen op uw muziek die uw afspeelt. De LED strip gaat mee op het ritme van het liedje. Geen vertraging met deze functie is de LED strip precies afgestelt op het liedje dat uw opzet 

Timer mode:
U kunt met deze functie uw LED strip op bepaalde tijden aan laten gaan en bepaalde tijden uit laten gaan.

En nog meer features!